06 27 35 47 86 info@praktijksoham.nl

De training

Tijdens de training

Je wordt getraind op onbewust niveau. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen in een stoel zitten en muziek te luisteren of film te kijken. Het kan zijn dat je een aantal keer hoort dat het geluid kort stagneert. Je lichaam ontspant en het is goed mogelijk dat je wat slaperig of loom wordt. Het uiteindelijke effect ga je in je dagelijks leven ervaren. Tijdens de sessie hoef je je daar niet mee bezig te houden.

Intake en evaluatiemomenten

Diagnose, protocol en behandeling is niet nodig. Het is de bedoeling dat het brein zelf op zoek gaat naar efficiënte patronen. Mogelijk dat naast specifieke verwachtingen ook andere positieve veranderingen zichtbaar worden. Daarom hebben we voorafgaande aan de training een kort intakegesprek en korte evaluatiemomenten.

Hoeveel trainingen

De training duurt een uur. De prijs per training is €75,-. Hoeveel trainingen nodig zijn voor jou is afhankelijk van hoe snel je reageert op de training of het gestelde doel. Doorgaans zie je na enkele sessies verandering optreden. Voor een optimaal resultaat wordt uitgegaan van gemiddeld tien sessies. Meer training geeft verdieping en een blijvende basis voor nieuwe patronen. Nadien kan een eventuele vervolgtraining je brein weer opfrissen.